Soft99 Pearl & Metallic Wax 300g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


21,97 € z DDV

S9900020

Nov izdelek

Zaščitni vosek za perla in metalik lake

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Pearl & Metallic Wax na površini ustvarja hidrofoben, dolgotrajen in temperaturno odporen zaščitni sloj, ki ščiti površino pred zunanjimi vplivi. Primeren je za uporabo na vseh perla in metalik lakih. Odstranjuje sledi vodnega kamna in ostalih depozitov ter ustvarja bleščeč sijaj.

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite, posušite in pripravite na nanos voska. S priloženim aplikatorjem nanesite tanek sloj voska na vozilo. Ko se vosek po 5-10 minutah posuši ga odstranite s čisto in kvalitetno mikro krpo. Voska nikoli ne nanašajte na celo vozilo naenkrat, vedno le del po del. Čas sušenja voska se lahko pri nižjih
temperaturah podaljša.

Varnostni napotki:
Vsebuje: destilati (nafta), alkilat. Nevarno:H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P261 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P310 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja.

Povezani izdelki