Znižana cena!
Waxaddict Custom Show Gloss 200ml

Waxaddict Custom Show Gloss 200ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


119,96 € z DDV

-20%

149,95 € z DDV

WACSG02

Nov izdelek

Premium 'show' vosek za sijaj vozil

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Posebna mešanica voska, katerega glavni namen je sijaj, sijaj in še enkrat sijaj. Gre za vosek, izdelan le po naročilu. Vašemu vozilu zagotavlja neprekosljiv izgled ter poudari metalik in perla delce. Custom Showgloss je primeren za uporabo v poletnih mesecih.

Navodila za uporabo:
Vosek nanašajte z kvalitetnim aplikatorjem in lahkim pritiskom, Custom Showgloss je izjemno enostaven za nanos zato ga nanašajte pazljivo ter v tankem sloju. Čas sušenja voska je odvisen od temperature, od 5 minut na vroč dan do 12 minut pri hladnem dnevu. Vosek je pripravljen za odstranitev, ko ni več moker ali oljnat. Vosek vedno odstranjujte s kvalitetno mikro krpo ter lahkim pritiskom. Priporočamo vzdrževanje voska z tekočim voskom Waxaddict Fo’Show.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. EUH 066 – Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 – NE izzvati bruhanja. P405 – Hraniti zaklenjeno. Vsebuje: Destilati (zemeljsko olje), lahki, obdelani z vodikom.

Povezani izdelki