Bilt-Hamber Auto-Balm 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


28,97 € z DDV

BHAB250

Nov izdelek

Antikorozivni vosek za starejše lake

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Bilt-Hamber Auto-Balm je unikaten izdelek, kateri nudi zaščito in sijaj vsem lakiranim, kromiranim, aluminijastim in kovinskim površinah. Je rezultat tisočih ur razvoja in testiranja, zasnovan je na mešanici kompleksnih zaviralcev korozije, kateri ustvarjajo ultra tanek in ultra sijoč sloj. Auto-Balm zapre vse pore na povšini ter ustvari antikorozivno zaščito pred udarci peska, manjšimi kamni in ostalimi dejavniki, kateri lahko poškodujejo karoserijo vozila. Ne vsebuje abrazivnih delcev zato je slabše ohranjeno površino pred nanosom voska potrebno spolirati. Primeren je za nanos na vse lakirane površine, platišča, vzmeti, kovinske obrobe in ostale gladke površine. Vsebuje polnila, katera zapolnijo mikro praske ter na ta način poskrbijo za večji sijaj vozila. Je enostaven za nanos in odstranjevanje, ne ustvarja nikakršnega prahu med brisanjem. 

Navodila za uporabo:
Vozilo pred nanosom dobro operite in posušite. Po potrebi lahko lak očistite z čistilom Korrosol in polirnim plastelinom Auto-Clay. Za maksimalno obstojnost svetujemo, da površino očistite še z kremastim čistilom Cleanser-Fluid. Priložen aplikator zmočite pod hladno vodo. Aplikator dobro stisnite, da odstranite vso odvečno vodo, na otip mora ostati vlažen. Z aplikatorjem se dotaknite voska ter ga v zelo majhni količini nanesite na vozilo. Vlažnost aplikatorja bo poskrbela, da boste lahko z majhno količino voska premazali veliko površino vozila. V kolikor med nanosom na vozilu opazite vodne kapljice, potem je aplikator preveč moker. Vosek nanašajte z krožnimi gibi. V kolikor želite, da vosek prekrije manjše praske potem ga nanašajte z malce večjim pritiskom. V kolikor je lak vozila v dobrem stanju potem ga lahko nanašate z minimalnim pritiskom. Na ta način boste dosegli visok sijaj površine. Vosek vedno nanašajte na površino velikosti max. 40x40cm. Površina naj bo ohlajena in ne na neposredni sončni svetlobi. Po nanosu počakajte nekaj trenutkov ter nato ostanek voska obrišite z priloženo mikro krpo. Krpo in aplikator po uporabi operite in shranite za naslednjo uporabo.

Varnostni napotki:

Povezani izdelki