Onewax Beading Storm Car Wax 150ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


51,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 18,02 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
3 x 18,02 €
Odplačati želim čim prej
3 x 18,02 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 18,02 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

OW10199

Nov izdelek

Zaščitni vosek

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Onewax Beading Storm je unikaten vosek, ki zagotavlja dolgotrajno zaščito in izjemen sijaj. Zahvaljujoč svoji inovativni formuli je lahko za nanos in brisanje, za seboj pa pušča gladko in svetlečo površino. Mešanica najboljše T1 carnaube, drugih voskov in modernih polimerov pa zagotavlja dolgo obstoječo, samočistilno zaščito in hidrofobno površino. 

Navodila za uporabo:
Pred nanosom voska dobro očistite in pripravite vozilo. S pomočjo priloženega penastega aplikatorja nanesite vosek na površino. Vosek nanašajte v tankem sloju. Pustite 5-15 minut in obrišite z mehko mikro krpo. Ne pustite, da se vosek na površini popolnoma zasuši. Ne nanašajte na direktni sočni svetlobi in na vročo površino.

Varnostni napotki:
Nevarno: H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpis. EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. EUH208 Vsebuje D-Limonen; cinamil aldehid;. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki