Colourlock Leather Essence set

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


36,97 € z DDV

1034

Nov izdelek

Dišava za usnje

Tag:

Več informacij

Nič ni tako kot vonj novega usnja, vendar čez nekaj časa izgubi svoj značilen vonj. Za stranke, ki želijo ponovno ujeti ta nov vonj po usnju je Colourlock v sodelovanju s strokovnjaki za parfume razvili vonj po usnju: The COLOURLOCK Leather Essence.

Vsebina kompleta:
1 x 30 ml steklenička Leather Essence,
1 x gobica za nanašanje
1 x Usnjena blazinica.

Področja uporabe: usnje za avtomobile, usnje za pohištvo

Za: Umetno usnje, Anilinsko usnje, Prečiščeno anilinsko usnje, Pigmentirano usnje, PU usnje, Pull Up usnje, Polanilinsko usnje, Semiš in nubuk usnje

Sodobne metode strojenja pomenijo, da usnje ne diši tako dolgo kot včasih. Prej je bila glavna metoda rastlinsko strojenje. To je skupaj z uporabo vlažilnih sredstev dalo usnju posebno aromo. Nekatere stare spojine, kot je nitro-mošus, ki je vplival na vonj, so zdaj prepovedane. Danes je večina usnja za avtomobile, pohištvo in oblačila kromirano strojenega. Rezultat je bolj ali manj nevtralen glede vonja, saj je lasten vonj usnja razmeroma šibak.

Včasih ima lahko nova usnjena torba, pas ali jakna neprijeten vonj, če je bilo med proizvodnjo uporabljeno ribje olje nizke kakovosti ali druge snovi z neprijetnim vonjem. To se običajno zgodi pri izdelkih nizkega cenovnega razreda, ki se jim je najbolje izogniti, če je le mogoče.

Navodila za uporabo:
Izdelke vedno najprej preizkusite na skritem delu, če lahko vplivajo na barvo. Essence nanesite z gobico na majhno usnjeno blazinico, ki je priložena kompletu, ali neposredno na usnje. Essence lahko vmešate tudi v kremo za usnje. Če uporabljate priloženo blazinico, jo postavite na nevidno mesto. Intenzivnost vonja je odvisna od uporabljene količine, kroženja zraka in temperature. Toplejše kot je okolje, močnejši je vonj.



Povezani izdelki