Shiny Garage All Around APC 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,97 € z DDV

SG10.31

Nov izdelek

Večnamensko čistilo za zunanjost in notranjost vozil

Več informacij

Shiny Garage All Around APC je univerzalno  večnamensko čistilno sredstvo za čiščenje vseh notranjih in zunanjih površin. Za seboj ne pušča nikakršnih sledi in je primeren za uporabo na vseh plastičnih, gumijastih in tekstilnih površinah. Njegove inovativne sestavine omogočajo, da umazanija enostavno odstopi od površine, katero nato zlahka odstranimo. Detergent je visoko koncentriran zato tudi izjemno ekonomičen.  

Navodila za uporabo:
Zredčite od 30 do 200ml čistila z 1L vode, odvisno od stopnje umazanije. Narejeno raztopino napršite na površino ter si pri čiščenju pomagajte z mikro krpo, čopičem ali ščetko. Ostanek čistila sperite z vodo ali obrišite z vlažno krpo. Po potrebi postopek ponovite. Sredstvo se na površini ne sme posušiti.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: <5%: neionske površinsko aktivne snovi, EDTA in njene soli; Parfumi (linalol, limonen, citral, cinamal).

Povezani izdelki