Lake Country HDO CCS BLack Finishing Pad 80mm

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

LC-HDOCCS-BLA3

Nov izdelek

Srednje groba polirna gobica za DA polirne stroje

Več informacij

Lake Country HDO (Havy Duty Orbital) CCS polirne gobice zasnovane za uporabo z DA polirnimi stroji na podlagi tehnologije CCS. Dvo slojna gobica, katera zagotavlja odlične lastnosti tanjših gobic, kot je izboljšana moč in boljša uravnoteženost ob nezmanjšani trpežnosti. Odlikuje jih konstantnost, enakost delovanja skozi celotno temperaturno območje, kakor tudi optimalna trdnost. V nasprotju z ostalimi gobicami, HD Orbital gobice zmanjšujejo segrevanje površine za kar 10%. Je popolno uravnotežena za dosego najboljših rezultatov. Posebna sestava omogoča boljši nadzor gobice na ukrivljenih površinah. Gobice so zasnovane za hitro čiščenje in sušenje. Gobica ima konusno obliko. Rob gobice je okrogel kar zagotavlja boljšo rotacijo gobice, kakor tudi večjo natančnost na težje dostopnih delih. Zgornji trši sloj zagotavlja dodatno zaščito podložne plošče. 

Prednosti CCS gobic:
- Počasno vpijanje polirne paste, kar omogoča daljši čas poliranja
- Izboljšajo nadzor polirnega stroja
- Zmanjšujejo trenje na površini in preprečujejo 'skakanje' gobice
- Preprečujejo preveliko segrevanje površine
- Potrjene s strani večine večjih proizvajalcev vozil

Fina polirna gobica z minimalnim odrezom za odstranjevanje hologramov in zaključne sloje in nanos različnih voskov, sealantov, glaze-ev. 

Povezani izdelki