Gyeon Q2M Foam 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

Q2MFOAM1000

Nov izdelek

Visoko peneče predpranje

Več informacij

Gyeon Q2M Foam je eden izmed najbolj učinkovitih visoko penečih predpranj na trgu. Sedaj na voljo v še izboljšani verziji. Je zelo učinkovit prvi korak čiščenja vozil, saj odstranjuje večino večje umazanije, katero bi v nasprotnem primeru morali odstraniti z gobo ali rokavico. Q2M Foam ustvarja izjemno gosto peno, ki se dobro oprime površine in odstranjuje cestno umazanijo. Veliko penečih detergentov vpliva na predhodno nanešene coatinge ali ostale zaščitne premaze. Po redčenju je Q2M Foam popolnoma varen na barvi in cello na poliranem aluminiju. Po izpiranju na površini ne pušča nikakršnih sledi. Q2M Foam je zelo efektivna, z razmerjem redčenja 1:15 pa je tudi zelo varčna. Da bi ohranili peno dovolj učinkovito je minimalno razmerje redčenja 1:15, za odstranjevanje večje umazanije in za pripravo vozila na poliranje pa lahko peno zredčite v razmerju 1:5.

Navodila za uporabo:
Zredčite Q2M Foam z vodo v razmerju 1:5 – 1:15 (odvisno od stanja vozila). Z nastavkom za peno (foam lance) nanesite sredstvo na celotno vozilo. Pustite delovati 4 do 5 minut in nato sperite z vodo. Sredstva ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi ter prepečite, da se le ta zasuši.

Varnostni naportki:
Vsebuje:D-glukopiranoza, oligomeri, decil oktil glikozidi. Nevarno: H290 Lahko je jedko za kovine. H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati prahu/dima/ plina/meglice/hlapov/razpršila. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz.
P301+P330+P331 PRI ZAUŽITJU: Izprati usta. Ne izzivati bruhanja. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. EUH208 Vsebuje (R)-p-menta-1,8-dien; d-limonen (LIMONENE). Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki