Labocosmetica Neve 4,5L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


54,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 19,08 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
3 x 19,08 €
Odplačati želim čim prej
3 x 19,08 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 19,08 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

LAB34

Nov izdelek

pH nevtralno predpranje z močjo alkalnega

Več informacij

Neve je izjemno učinkovito, visoko peneče pH nevtralno predpranje z močjo alkalnega detergent. Neve je koncentrian detergent, sestavljen iz biorazgradljivih sestavin, kateri se odlično oprime površine ter odstranjuje vse vrste umazanije in cestne kontaminacije. Neve je varen za uporabo na vseh površinah, tudi na najobčutljivejših plastikah in poliranih kovinskih površinah. Zahvaljujoč visoki vsebnosti sredstev za izolacijo kalcijevih karbonatov, Neve odlično deluje tudi v trdi vodi in bistveno zmanjša možnost nastanka sledi vodnega kamna. Neve je popolnoma varen za uporabo na površinah zaščitenih z voskom, sealantom ali keramičnim premazom. Varen je celo za uporabo na sončni svetlobi.

Navodila za uporabo:
Minimalno mešalno razmerje za uporabo v penilcu je 1:25 največje pa 1:50. Ker je Neve zelo koncentriran detergen priporočamo, da se v izogib poškodbam držite priporočenega mešalnega razmerja. Sredstvo nanesite na ohlajeno vozilo in počakajte, da pena odteče. Nato vozilo sperite in operite z pH nevtralnim šamponom kot sta npr. Labocosmetica Semper ali Revita. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti.

Varnostni napotki:
Pozor: P102 Hraniti zunaj dosega otrok. H319 Povzroča hudo draženje oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

2000px-GHS-pictogram-exclam-svg.png

Povezani izdelki