Gyeon Q2M Foam 4L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


59,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,53 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 10,53 €
Odplačati želim čim prej
3 x 20,84 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 20,84 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Q2MFOAM4000

Nov izdelek

Visoko peneče predpranje

Več informacij

Gyeon Q2M Foam je eden izmed najbolj učinkovitih visoko penečih predpranj na trgu. Je zelo učinkovit prvi korak čiščenja vozil, saj odstranjuje večino večje umazanije, katero bi v nasprotnem primeru morali odstraniti z gobo ali rokavico. Q2M Foam ustvarja izjemno gosto peno, ki se dobro oprime površine in odstranjuje cestno umazanijo. Veliko penečih detergentov vpliva na predhodno nanešene coatinge ali ostale zaščitne premaze. Po redčenju je Q2M Foam popolnoma varen na barvi in cello na poliranem aluminiju. Po izpiranju na površini ne pušča nikakršnih sledi. Q2M Foam je zelo efektivna, z razmerjem redčenja 1:15 pa je tudi zelo varčna. Da bi ohranili peno dovolj učinkovito je minimalno razmerje redčenja 1:15, za odstranjevanje večje umazanije in za pripravo vozila na poliranje pa lahko peno zredčite v razmerju 1:5.

Navodila za uporabo: Zredčite Q2M Foam z vodo v razmerju 1:5 – 1:15 (odvisno od stanja vozila). Z nastavkom za peno (foam lance) nanesite sredstvo na celotno vozilo. Pustite delovati 4 do 5 minut in nato sperite z vodo. Sredstva ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi ter prepečite, da se le ta zasuši.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila. Povzroča draženje kože.  Povzroča hudo draženje oči.  Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki