K2 Gold Bela Active Foam Blueberry 1L

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


8,97 € z DDV

K2G100BB

Nov izdelek

Visoko peneč detergent za predpranje vozil

Več informacij

Izredno visoko koncentriran visoko peneč, pH nevtralen šampon za predpranje vozil z prijetnim vonjem po borovnicah. Formuliran za najzehtevnejše uporabnike. Zahvaljujoč pH nevtralni formuli ne poškoduje zaščitnih slojev na vozilu (voski in ostali premazi.) Ustvarja gosto peno, ki ne poškoduje površin. Brez težav odstranjujuje še tako trdovratno umazanijo. Sredstvo je primerno za uporabo v penomatih (foam lance). Ne vsebuje škodljivih snovi.

Navodila za uporabo:
Sredstvo je primerno le za uporabo v penomatih. Pred uporabo dobro pretresite. Zmešajte detergent z vodo v razmerju do 1:4 za uporabo v kombinaciji z foam lancih in 1:10-1:15 za uporabo v kombinaciji z stroji za generiranje pene. Pripravljeno raztopino nalijte v posodo za čistilo na penomatu. Nikoli ne nanašati na vročo površino. Nanesite na ohlajeno vozilo ter v senci. Sredstvo lahko pustite delovati par minut. Ne sme se zasušiti na površini. Ko se pena povsem raztopi, jo sperite z visokotlačnim čistilcem ali vrtno cevjo. Vozilo nato operite še z avto šamponom.

Varnostni napotki:
Vsebuje: amidi, C8-18 (parno št.) in C18 - nenasičeni, N, N-bis(hidroksietil);tetranatrijev etilendiaminotetraacetat. Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P280 Nositi zaščito za oči/obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko vode. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: (>15%<30%) neionske površinsko aktivne snovi, (<5%)EDTA in njene soli; parfumi

Povezani izdelki