SGCB Foam S 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


9,97 € z DDV

SGFB017

Nov izdelek

Visoko peneče predpranje

Več informacij

SGCB Foam je eden izmed najbolj koncentriranih visoko penečih nevtralnih predpranj na trgu. Foam ustvarja izjemno gosto peno, ki se dobro oprime površine in odstranjuje cestno umazanijo. Veliko penečih detergentov vpliva na predhodno nanešene coatinge ali ostale zaščitne premaze. Po redčenju je Foam popolnoma varen na barvi in celo na poliranem aluminiju. Po izpiranju na površini ne pušča nikakršnih sledi. Foam je zelo efektivna pena, z razmerjem redčenja 1:2000 pa je tudi zelo varčna. Posebni dodani aditivi pa omogočajo, da jo brez problema uporabljamo tudi pozimi saj ne zmrzne do -8C. 

Navodila za uporabo:
Zredčite Foam z vodo v razmerju do 1:2000 (odvisno od stanja vozila). Z nastavkom za peno (foam lance) nanesite sredstvo na celotno vozilo. Pustite delovati nekaj časa in nato sperite z vodo. Sredstva ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi ter prepečite, da se le ta zasuši.

Varnostni naportki:
Vsebuje:D-glukopiranoza, oligomeri, decil oktil glikozidi. Nevarno: H290 Lahko je jedko za kovine. H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati prahu/dima/ plina/meglice/hlapov/razpršila. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz.
P301+P330+P331 PRI ZAUŽITJU: Izprati usta. Ne izzivati bruhanja. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. EUH208 Vsebuje (R)-p-menta-1,8-dien; d-limonen (LIMONENE). Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki