Gipy High Pressure Wash Gun Kit 2.1

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


45,97 € z DDV

GY128

Nov izdelek

Pištola za visokotlačno čiščenje

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Več informacij

Visokotlačna pištola za učinkovito čiščenje pod visokim tlakom. Izjemno kvalitetna pištola primerna za uporabo do 280 Bar in temperaturo do 150°C. Pretok pištole je 25L/min. Prednost je v tem da ima pištola na spodnjem delu tako imenovani "swivel" ali rotirajoči se adapter, kar pomeni da rotira okoli svoje osi in je zato bistveno bolj prijazna za uporabo ter bolj učinkovita. Pištolo pritrdimo na cev visokotlačnega čistilca in že je pripravljena na uporabo. V kompletu so različne šobe s katerimi lahko ustvarjamo različne curke. Le te menjamo sila enostavno s pomočjo priloženega "quick connect" adapterja na katerega lahko priklapljamo cevi, penilnike, šobe....
Priklop: G3/8"F.

Komplet vsebuje:
1 x visokotlačna pištola
4 x visokotlačne šobe na hitri priklop
1 x Adapter Quick Connect

* Na sistem lahko direktno priklopimo penilnike Foam Lance, Gipy underbody wash kit za pranje podvozja ali po potrebi daljšo visokotlačno cev.
* Za priklop na cev vašega visokotlačnega čistilca bo morda potreben ustrezen adapter kateri pa se razlikuje od proizvajalca do proizvajalca ter od modela do modela.

Dodatki

Gipy Foam Lance Pro V2.1 1L
44,97 €
wishlist

Povezani izdelki