Nov
Gipy High Pressure Wash Gun Kit 2.2

Gipy High Pressure Wash Gun Kit 2.2

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,95 € z DDV

GY358

Nov izdelek

Pištola za visokotlačno čiščenje

Več informacij

Visokotlačna pištola za učinkovito čiščenje pod visokim tlakom kateri je priložen ustrezen adapter, kateri omogoča direktni priklop na visokotlačne čistilce Karcher serije K ali Bigboi WasherFlo. Izjemno kvalitetna pištola primerna za uporabo do 280 Bar in temperaturo do 150°C. Pretok pištole je 25L/min. Prednost je v tem da ima pištola na spodnjem delu tako imenovani "swivel" ali rotirajoči se adapter, kar pomeni da rotira okoli svoje osi in je zato bistveno bolj prijazna za uporabo ter bolj učinkovita. Pištolo pritrdimo na cev visokotlačnega čistilca in že je pripravljena na uporabo. V kompletu so različne šobe s katerimo lahko ustvarjamo različne curke. Le te menjamo sila enostavno s pomočjo priloženega "quick connect" adapterja na katerega lahko priklapljamo cevi, penilnike, šobe....

Komplet vsebuje:
1 x visokotlačna pištola
4 x visokotlačne šobe na hitri priklop
1 x M22 adapter
1 x dvovijačni vmesnik
1 x Adapter Quick Connect
1 x Adapter za direktni priklop na napravo Karcher K ali Bigboi

* Na sistem lahko direktno priklopimo penilnike Foam Lance, Gipy underbody wask kit za pranje podvozja ali po potrebi daljšo visokotlačno cev.