K&N Komplet za čiščenje filtrov

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,51 € z DDV

66KN001

Nov izdelek

Komplet za vzdrževanje K&N filtrov

Več informacij

Komplet za čiščenje zračnih filtrov K&N vsebuje specialno čistilno sredstvo za čiščenje in olje za zaščito pred udorom delecev in vode. Uporaba kompleta podaljšuje življensko dobo filtra. Primerno je za čiščenje in nego vseh vrst K&N filtrov.

Navodila za uporabo:
Vzemite čistilo in filter poškropite iz obeh strani , pustite delovati 10 minut, ne dovolite da se filter posuši
Filter operite z hladno vodo z ne preveč pritiska, filter obrnete tako da ga izpirate s čiste strani, da umazanija oteka proč od filtra in postopek nadaljujete toliko časa da ni več sledi umazanije
Filter malo otresite da se odstrani odvečna voda .
Filter pustite da se posuši naravno, brez pomoči stisnjenega zraka ali visoke temperature.
Vzamete olje in vsako vrsto poškropite 3 x , počakajte 20 minut in ponovite postopek na mestih kjer ni olja, tako da je ves filter ponovno rdeče barve.

Varnostni napotki:
Nevarno: H222 Zelo lahko vnetljiv aerosol. H229 Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. P251 Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P410 + P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.