Gyeon Q2 Leather Coat 120ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


8,97 € z DDV

Q2LC120

Nov izdelek

Zaščitni premaz za usnje

Tag:

Več informacij

Gyeon Q2 Leather je namenski zaščitni premaz za usnjene površine. Premaz se močno sprime s površino vendar ne vpliva na izgled ali mehkobo usnja. Le en sloj zagotavlja visoko stopnjo zaščite, njegove hidrofobne sposobnosti pa odbijajo vodo in umazanijo. Prav tako zagotavlja močno zaščito pred UV žarki, obenem pa ohranja svežino barve, tudi v vročih sončnih dneh. Večina novejših usnjenih notranjosti ima mat izgled, zato tudi Q2 leather ustvarja neviden sloj, ki ne vpliva na izgled ali otip površine. Sredstvo površino preprosto zaščiti in ohranja takšno, kot je bila prvi dan.  Q2 Leather Coat je zasnovan za zaščito usnjenih površin pred umazanijo, potjo, soljo in maščobami. Njegove hidrofobne sposobnosti in močan oprijem na površino ščitijo pred onesnaženjem, ki lahko prodre v globino površine. Q2 Leather Coat prav tako ščiti pred prenosom barve iz usnjenih pasov, jaken ali kavbojk. Sredstvo je zelo enostavno za uporabo, potrebuje le predhodno dobro očiščeno površino nato pa premaz nanesete na površino. Obstojnost premaza je cca. 3 mesece.

Prednosti:
Enostaven za nanos
Fleksibilen zaščitni premaz, zagotavlja hidrofoben sloj na površini
Tekoči madeži enostavno splozijo s površine, kar preprečuje nastanek madežev
Odporen proti obrabi
Ni lepljiv, ne privlači prahu in umazanije
- Vsebuje UV blokerje – preprečuje bledenje barv
- pH nevtralna formula, varen za uporabo na vseh vrstah in barvah usnja
obstojnost premaza je cca. 3 mesece

Navodila za uporabo:
Površino je pred uporabo potrebno očistiti z čistilom za usnje. Sredstvo rahlo napršite na aplikator iz mikrofibre in enakomerno, z lahkim pritiskom, nanestite na površino. Ko Leather Coat nanesete na vse površine, jih pustite cca. 3 ure, da se naravno posušijo.  Nato nanesite še en sloj premaza. Da bi dosegli najboljšo zmogljivost premaza in pričakovano obstojnost, pustite drugi sloj premaza vsaj 3 ure, preden začnete uporabljati vozilo.

POZOR: Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglce/hlapov/razpršila. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanih prostorih. Hraniti zaklenjeno. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki