Soft99 Glaco On Roll Large 120ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

S9904107

Nov izdelek

Zaščitni premaz za steklene površine

Tag:

Več informacij

Soft99 Glaco Roll On Large je zaščitni premaz za steklene površine. Zagotavlja odboj vode iz vetrobranskega stekla ter vseh ostalih steklenih površin. Zaradi velikosti je primeren za uporabo tudi na velikih osebnih vozilih in manjših tovornih / dostavnih. Efekt nevidnega brisalca se prične že od 45 km/h naprej. Glaco Roll On Large je primeren za uporabo v vseh letnih časih, v zimskem času zmanjšuje zmrzovanje stekel oz. omogoča bistveno lažje odtajevanje le teh. Posebno oblikovana ergonomska embalaža in velika nanašalna gobica omogočata izjemno enostaven nanos.

Navodila za uporabo:
Steklo pred nanosom premaza dobro očistite in posušite. Odstranite pokrovček in gobico namestite na steklo. Embalažo ob strani stisnite, da se gobica napoji in nato v tankem sloju nanesite sredstvo po celotni površini. 5 do 10 minut po nanosu ostanek sredstva obrišite z rahlo vlažno mikro krpo. Premaza nikoli ne nanašajte na mokro površino!

Varnostni napotki:
Vsebuje: propan-2-ol. Nevarno: H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P102 Hraniti zunaj dosega otrok.  P261 Preprečiti vdihavanje hlapov. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki