Labocosmetica Derma Sealant 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

LAB46

Nov izdelek

Zaščitni premaz za usnjene površine

Tag:

Več informacij

Labocosmetica Derma Sealant je zaščitni premaz za usnjene površine. Na usnju ustvari kemično-fizični sloj, kateri ohranja naravno mehkobo, dihanje in tovarniški izgled površine. Inovativna vodno zasnovana formula vsebuje visoko sofisticifane polimere, kateri se sprimejo s površino in tvorijo nevidno zaščito proti obrabi. Površina zaščitena z Derma Sealant-om je bistveno bolj odporna na obrabo ter staranje usnja. Prav tako nudi odlično zaščito proti prenosu barve na površino. Derma Sealant vsebuje dve inovativni in ekskluzivni tehnologiji: AQL (Active Quaternary Layer Technology) - tehnologija katera na površini ustvarja fizični zaščitni sloj pred plesnijo in bakterijami ter SFC (Self Fast Curing Technology) - tehnologija katera zapre vse pore na površini v le nekaj urah. Površina po nanosu premaza postane hidrofobna (kontaktni kot 120°) ter odporna na madeže. Prijetnega vonja po usnju.

Navodila za uporabo:
Pred nanosom usnje dobro očistite, svetujemo uporabo čistila Labocosmetica Derma Cleaner. Plastenko dobro pretresite ter nato na popolnoma suho površino nanesite premaz s pomočjo aplikatorja. Sredstvo s krožnimi gibi dobro vtrite v površino. Za obstojnejšo zaščito svetujemo, da po eni uri postopek ponovite. Površino pustite, da se posuši na sobni temperaturi. Premaz se popolnoma posuši v 24 urah, obstojnost premaza pa je minimalno 4 mesece.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščito za oči / zaščito za obraz. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi/regionalnimi/narodnimi/mednarodnimi predpisi.

Povezani izdelki