Soft99 Rain Drop 300ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,95 € z DDV

S9900526

Nov izdelek

Zaščitni premaz za vozila

Tag:

Več informacij

Soft99 je vrhunski zaščitni premaz za zaščito vseh zunanjih površin. V kolikor ste naveličani uporabljati različne zaščitne premaze za različne površine vozila potem je Rain Drop idealen za vas. Primeren in varen je za uporabo na vseh lakiranih, plastičnih, steklenih in kromiranih površinah. Najboljše od vsega pa je, da ga uporabljate kar med sušenjem vozila! Poseben, bazooka-style, sprožilec naredi nanašanje ultra hitro in enostavno. Obstojnost premaza na lakiranih površinah je do 3 mesece, na steklih do 2 meseca. Primeren je za uporabo na vseh barvnih odtenkih vozil. Površina po nanosu postane zelo svetleča, gladka in izjemno hidrofobna. Vozilo zaščiteno z izdelkom Rain Drop je tudi zelo enostavno za vzdrževanje saj umazanijo bistveno hitreje odstranite s površine vozila.

Navodila za uporabo:
Vozilo operite s šamponom in sperite z vodo. Izdelek Rain Drop 20x dobro pretresite ter nanesite na še mokro vozilo. 1 sekunden pritisk na sprožilec zadostuje za 1m2 površine vozila. Površino nato obrišite z mikro krpo za sušenje vozila. Sredstvo se sprime s površino v petih minutah v poletnih mesecih ter v 20 do 30 minutah v zimskih mesecih.  

Varnostni napotki:
Nevarno: H222 Zelo lahko vnetljiv aerosol.  H229 Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. H319 Povzroča hudo draženje oči. P251 Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P410 + P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C/122 °F. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P303 + P361 + P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): takoj odstraniti/sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki