Soft99 Glaco Blave

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

S9904953

Nov izdelek

Zaščitni premaz za plastične in steklene površine

Tag:

Več informacij

Glaco Blave je prvi izdelek iz linije Glaco, kateri zagotavlja izjemen hidrofoben učinek tako na steklenih kot plastičnih površinah. Zato je, poleg vetrobranskih in stranskih stekel, primeren tudi za nanos na vizirje motorističnih čelad, vizirje na motorjih, žaromete, in ostale površine. Bistveno izboljša varnost v prometu saj voda v trenutku zdrsne s površine. Izdelek ne potrebuje sušenja zato je sam nanos izjemno hiter. Vse kar je potrebno storiti je, da ga namažete in obrišete. 

Navodila za uporabo:
Površino dobro operite in posušite. Odstranite pokrovček ter premaz enakomerno razmažite po celotni površini. Ostanek takoj obršite z čisto in suho mikro krpo. Premaz se na površini ne sme zasušiti.

Varnostni napotki:
Nevarno: H226 – Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 – Povzroča hudo draženje oči. H336 – Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P210 – Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P260 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P271 – Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. 

Povezani izdelki