Sam's Leather Protectant 250ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


11,18 € z DDV

-20%

13,97 € z DDV

641-123075

Nov izdelek

Zaščitni premaz za usnjene površine

Tag:

Več informacij

Zaščitni premaz za vse usnjene površine. Preprečuje razbarvanje usnja ter ob redni uporabi zmanjšuje njegovo obrabo. Za seboj pušča naraven, mat izgled površine. Je nevtralnega vonja zato je primeren za vse uporabnike, kateri so občutljivi na premočen vonj kreme oz. premaza. Primeren je za nanos na vse notranje usnjene površine ter tudi vinilne armaturne plošče.

Navodila za uporabo:
Površino pred nanosom premaza dobro očistite. Sam's Leather Protectant nanesite na aplikator ter ga enakomerno razmažite po površini. Površino nato takoj obrišite z čisto mikro krpo, da odstranite vse ostanke premaza. 

Varnostni napotki:
Nevarno:  H315 – Povzroča draženje kože.  H318 – Povzroča hude poškodbe oči. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 P352 – PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 P351 P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki