O nas

Smo podjetje z več kot 24 letno tradicijo na Slovenskem tržišču. Z doslednim spoštovanjem osnovnih načel razvojne strategije podjetja IMS-ADIT, d.o.o. nam je uspelo pridobiti znaten tržni delež Republiki Sloveniji. Zavedamo se, da je zaupanje kupcev v naš program temeljni kamen uspešnosti podjetja, zato temu posvečamo vso našo skrb.

Poleg drugih prodajnih programov posebno pozornost posvečamo izdelkom za čiščenje in nego vozil. Danes se lahko pohvalimo z največjo ponudbo izdelkov, ki so stalno na zalogi. Na tem področju sodelujemo s svetovno znanimi proizvajalci, kot so: AUTOSOL, CHEMICAL GUYS, FLEX, K2 CAR CARE, AMERICOL, GOLDEN CHIMIGAL, AMERICOL, MARTINCOX, VIKAN, FLEXIPADS, GRIT GUARD, MIRKA, DODO JUICE, DINITROL, KRAUSS TOOLS, CarPro, AUTO FINESSE, ANGELWAX, RUPES, 3M, KWAZAR, MEGUIAR'S, POORBOY'S, OPTIMUM, WOLFGANG, PINNACLE, BLACKFIRE, AUTOMAGIC, SCANGRIP, GTECHNIQ, TORNADOR, KochChemie in drugimi.

Vse izdelke si lahko ogledate tudi v naši poslovalnici na sedežu podjetja v Trzinu, kjer vam bomo pred nakupom tudi svetovali in dali točna navodila za uporabo izdekov, določene izdelke pa lahko preizkusite na licu mesta.

Skrajšan naziv podjetja: IMS-Adit, d.o.o.

Polni naziv in sedež: IMS Aditoil, podjetje za proizvodnjo,inženiring, notranjo in zunanjo trgovino, d.o.o.,

Planjava 4a, SI-1236 Trzin - IOC

 

Tel: +386(0)1 560 22 00
Fax: +386(0)1 560 22 10

WWW: www.ims-adit.si,
WWW: www.operi-avto.si,
WWW: www.ims-trgovina.si,
e-mail: trgovina@ims-adit.si