Detailing tečaj februar 2017

Vabljeni na tečaj čiščenja in poliranja vozil, ki bo 4.2.2017 v delavnici v Trzinu. Tečaj poteka do 9.00 od 17.00 ter obsega pranje vozila, pripravo na poliranje, večstopenjsko poliranje in zaščito. Cena tečaja je 150,00€ z DDV, kar vključuje tečaj z profesionalnimi detailerji, kosilo, napitke in prigrizke, wellcome gift ter posebne ugodnosti v trgovini na dan tečaja. Vsi udeleženci prejmejo tudi potrdilo o opravljenem tečaju. Število mest je omejeno.

Prijave in informacije na:
E: info@avtokozmetikamp.si
E: info@operi-avto.si
M: 041 908 050
T: 01 560 22 00

Detaling Fest & Christmas Party

Vljudno vabljeni na naš Detaling Fest & Christmas Party, ki bo 15.12.2016 v naših prostorih v Trzinu (Planjava 4a). Pričnemo ob 17. uri s predstavitvijo novosti proizvajalcev GYEON in CHEMICAL GUYS, sledijo pa detailing delavnice primerne tudi za začetnike. Delavnice bodo vodili priznani slovenski detailerji. Vsak udeleženec prejme "wellcome gift", spotoma pa si bo lahko pogledal še kak atraktiven avto, malo prigriznil in popil, poleg tega pa še sodeloval v nagradni igri z glavno nagrado, detailing kitom, v vrednosti 400€.
 

Pridite, praznujte z nami in se spotoma še kaj naučite!

 
Dogodek in delavnice so, jasno, brezplačne.

 

 

Detailing tečaji

Skupaj s profesionalnimi detailerji organiziramo skupinske in individualne tečaje čiščenja, poliranja in zaščite vozil. Tečaji se odvijajo v naši delavnici v Trzinu, po dogovoru pa tudi na domu. 

Datumi tečajev bodo objavljeni naknadno. Za vse informacije pa se lahko obrnete na trgovina@ims-adit.si.