CarPro Fog Fight 100ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

CQFF100

Nov izdelek

Premaz proti rosenju stekel

Tag:

Več informacij

CarPro Fog Fight je sredstvo, ki preprečuje rosenje stekel na vozilih. Odličen za uporabo v zimskih in deževnih mesecih. Pozabite na brisanje stekel med vožnjo. Fog Fight ustvarja odlično hidrofilično zaščito katera odbija kondenz in je dolgo obstojna. Primeren za nanos na vetrobransko steklo, stranska stekla in stranska ogledala. Ne pušča nikakršnih sledi. Obstojnos premaza je 1 mesec, v kolikor se stekla ne dotikate ali ga brišete.

Prednosti:
- Varen in učinkovit na vseh steklenih površinah
- V enem koraku očisti in zaščiti površino
- Dolgotrajna zaščita, v kolikor se stekla ne dotikate
- Brezbarven, ne pušča nikakršnih sledi
- Testiran v laboratoriju, na steklu ni bilo nastanka megle tudi ob stiku s paro in stotimi cikli         segrevanja in hlajenja stekla

Vsebina kompleta:
- CarPro Fog Fight 100ml
- CarPro aplikator
- Semiš krpica 10cm² za nanos
- Mikro krpa za stekla

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Steklo očistite in dobro posušite. Semiš krpico ovijte okoli aplikatorja in nanjo napršite Fog Fight. Enakomerno razmažite po steklu in ostanek obrišite s priloženo mikro krpo. Po končanem nanosu se stekla ne dotikajte in ne čistite. V koliko sredstvo nanašajte v zelo hladnem vremenu, priporočamo, da steklo najprej segrejete. Izogibajte se nanosu v zelo vlažnih pogojih.

Varnostni napotki:
Vsebuje: propan-2-ol; izopropil alkohol; izopropanol Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Snov/pripravek in embalažo predati odstranjevalcu nevarnih ali posebnih odpadkov.


Povezani izdelki