Gyeon Q2 AntiFog 120ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

Q2AF120

Nov izdelek

Premaz proti rosenju stekel

Tag:

Več informacij

Zarosena stekla so moteča in lahko tudi nevarna. Gyeon Q2 AntiFog hitro in enostavno odpravi zarosenost ter ohranja steklo popolnoma jasno. Kondenzacija oz. megla ponavadi nastane zaradi vlage v vozilo ter temperaturnih razlik med zunanjo in notranjo temperature. Q2 AntiFog z enim nanosom odpravi te težave za vsaj dva meseca. Sredstvo je popolnoma enostavno za uporabo, steklo očistite s kakovostnim čistilom, razmastite površino z Gyeon Q2M Prep ter tanesete Q2 AntiFog.

Prednosti:
- Zelo enostaven nanos
- Zavira nabiranje kondenzacije na notranjih steklih
- Meglenje stekel je popolnoma odpravljeno oz. vsaj bistveno zmanjšano
- Premaz je varen za uporabo tudi na temnjenih steklih

Vsebina kompleta:
- 1x Q2 AntiFog 120ml
- 1x Aplikator za nanos
- 4x Semiš krpica za nanos
- 1x Semiš krpica 20x20cm
- 1x Navodila za uporabo

Tehnične specifikacije:
- Obstojnost premaza: >2 meseca
- Kontaktni kot: <10’
- Pokrivnost: 15ml / vozilo

Navodila za uporabo: Gyeon Q2 AntiFog nanašajte v suhih pogojih in ne na neposredni sončni svetlobi. Da bi dosegli pričakovano obstojnost premaza je potrebno pred nanosom steklo popolnoma očistiti. Površino očistite s kvalitetnim čistilom za steklo in nato še razmastite z Gyeon Q2 Prep, da odstranite sledi čiščenja in morebitne maščobe. Premaz dobro pretresite. Okoli penastega aplikatorja ovijte krpico in nanjo napršite premaz. Premaz nanesite na površino s krožnimi gibi in lahkim pritiskom. Pustite premaz na površini približno 5 minut preden ga odstranite. Če boste premaz odstranili prezgodaj, lahko za seboj pusti sledi. V tem primeru ga pustite na površini še dodatnih 15 minut ter ga nato ponovno odstranite.

NEVARNO: Pred uporabo natančno preberite navodila. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki