Akcija!
Waxaddict Detox 500ml

Waxaddict Detox 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


14,21 € z DDV

-25%

18,95 € z DDV

WADET05

Nov izdelek

Sredstvo za pripravo površine na nanos voska

Več informacij

Waxaddict Detox je idealno sredstvo za pripravo površine pred nanosom voska. Nežna topila odstranijo stare voske, kontaminacijo, lepila, smolo, ostanke insektov in ostale depozite ter za seboj puščajo čisto in gladko površino. pH (7) nevtralna formula je popolnoma varna za uporabo tudi na folijah in mat barvah.

Navodila za uporabo:
Sredstvo na površino nanesite s pomočjo mikro krpe ali penastega aplikatorja. Vozilo dobro operite. Detox lahko nanesete tudi na mokro vozilo čeprav za najboljše rezultate priporočamo suho aplikacijo. Krpo ali aplikator navlažite s sredstvom in nežno prebrišite. Pustite 1-2 minuti in nato ostanek sredstva obrišite s čisto mikro krpo. Za odstranjevanje katrana nanesite Detox na površino in pustite delovati 10-20 sekund ter obrišite. Po potrebi postopek ponovite. Pred nanosom voska vozilo dobro operite, po možnosti z vroč vodo. Ne uporabljati na notranjih površinah in steklu.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. EUH 066 – Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 – NE izzvati bruhanja. P405 – Hraniti zaklenjeno. Vsebuje: Destilati (zemeljsko olje), lahki, obdelani z vodikom.

 

Povezani izdelki