Dostava

Blago, naročeno v spletni trgovini www.operi-avto.si, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je blago na zalogi v našem skladišču v Trzinu, bodo vsa naročila opravljena do 12h odpremljena še isti ali naslednji dan.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Ponavadi je to paketna dostava Pošta Slovenija, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji delovni dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa vas kurir o pošiljki tudi obvesti in tako se dogovorite za ponovno dostavo paketa.

Blago lahko prevzamete tudi osebno v našem podjetju v Trzinu, Špruha 29. Poleg tega, da ne plačate stroškov dostave, lahko tudi izkoristite priložnost za pogovor z našimi strokovnjaki, ki vam bodo radi svetovali o uporabi kupljenih izdelkov ali o prihodnjih nakupih.

Strošek dostave

Strošek dostave je 4,98€ (z vključenim 22% DDV) in je enoten za vse spletne nakupe. Dostava je ob nakupu izdelkov nad 50,00€ brezplačna.

Dostava dopoldne - kamorkoli

Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. Preden je naročilo dokončno potrjeno in odpremljeno, nas lahko preko elektronske pošte ali telefona obvestite, da želite dostavo na drug naslov. Razen, če bo to sporočilo prispelo prepozno, bomo poskrbeli, da bo želja upoštevana in da bo paket prišel na pravi naslov. Nihče ne mara izgubljene prtljage ali paketov. 

Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo. Ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine.

Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, itd.), vas bo dostavljalec kontaktiral, zato vas prosimo, da ob registraciji vnesete še kontaktno številko.

Strošek dostave v tujino

Naše blago pošiljamo tudi v večino držav članic Evropske Unije. Dostava izdelkov se obračuna po spodnji tabeli (z vključenim 22% DDV):

DržavaCenaDržavaCenaDržavaCenaDržavaCena
Avstrija25,00€Finska35,00€Litva25,00€Španija35,00€
Belgija30,00€Francija30,00€Luksemburg20,00€Švedska30,00€
Bolgarija40,00eNemčija15,00€Nizozemska15,00€Velika Britanija25,00€
Hrvaška10,00€Grčija40,00€Poljska25,00€
Češka30,00€Madžarska20,00€Portugalska40,00€
Danska30,00€Irska30,00€Romunija30,00€
Estonija35,00eItalija25,00€Slovaška25,00€

Paket gre od nas še isti dan

… seveda, če je blago na zalogi in če je naročilo oddano in potrjeno dovolj zgodaj. Da bi nam to uspelo, upoštevajte naslednje priporočilo:

  • naročilo oddajte čimprej - potrjeno mora biti najkasneje do 12. ure. 


Če artikla nimamo na zalogi v našem skladišču, vas bomo o roku dostave artikla obvestili. V tem primeru upoštevajte naslednja pravila:

  • če naročite več artiklov in bo čakalna doba za nekatere daljša kot za druge, vam bomo skušali artikle, ki so na zalogi, poslati takoj, ostale pa potem, ko bodo na zalogi, v tem primeru vam bomo morebitni strošek dostave zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi,
  • če bo čakalna doba zelo dolga, vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali o ažurnih podatkih o predvideni dobavi, če se vmes kadarkoli naveličate čakanja, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila in dostavili ostale artikle ali pa naročilo stornirali.


Za dostavo paketa ponavadi poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot. 

Za vse dodatne informacije nas pokličite (01 560 22 00) ali pošljite elektronsko pošto na trgovina@ims-adit.si.