Znižana cena!
Eat My Dirt Ninja Cleaner 250ml

Eat My Dirt Ninja Cleaner 250ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


7,32 € z DDV

-20%

9,15 € z DDV

66EMD250

Nov izdelek

Močno, biorazgradljivo razmaščevalno sredstvo

Več informacij

Eat My Dirt Ninja Cleaner je efektivno, močno, biorazgradljivo čistilno sredstvo. Odstranjuje olje, maščobe, blato in ostale madeže z različnih površin kot so kovine, plastika, beton, granit, tkanine in barvane površine. V nasprotju z alkalnimi čistili ali topili, Eat My Dirt ne poškoduje kovin, aluminija ali plastike. Primeren je za odstranjevanje največjih umazanij, maščob in oljnih madežev. EMD ni ne kislinsko ne alkalno čistilno sredstvo zato je popolnoma varen za uporabo. Je pH nevtralen (pH7) in popolnoma varen za ljudi, živali in okolje. Sredstvo je močno koncentrirano, z 1L čistila lahko dobite kar 40L delovne raztopine. Primeren za uporabo v avtomobilizmu, navtiki, delavnicah, doma in še in še.

Navodila za uporabo: Sredstvo zredčite v razmerju od 1:10 - 1:40, odvisno od madeža in trdovratne umazanije. Napršite na površino, pustite delovati nekaj časa in nato sperite z vodo. Po potrebi si lahko pomagate tudi s krtačo ali gobo. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti.

Opozorila: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. Ne jesti, piti ali kaditi med uporabo tega izdelka. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki