Mothers Speed Foaming Glass & Screen Cleaner 538g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

MO-16619

Nov izdelek

Pena za čiščenje stekel in ekranov

Tag:

Več informacij

Mothers Speed Glass & Screen Cleaner je peneče čistilo za steklene površine. Njegova pena se oprime površine in hitro raztopi trdovratno umazanijo, mastne madeže in prstne odtise ter za seboj pušča kristalno jasno površino. Ne vsebuje amoniakov zato je primeren za čiščenje toniranih stekel, števcev, ekranov, pametnih telefonov in tablic ter ostalih displejev. Speed Glass & Screen Cleaner je primeren tako za uporabo v avtomobilizmu kot doma za čiščenje stekel, monitorjev, televizij, plastičnih površin,...

Navodila za uporabo:
Sredstvo napršite direktno na umazano površino. Z namensko mikro krpo za stekla ali papirnato brisačo površino dobro obrišite, da odstranite vse sledi čistila in umazanije. Po potrebi postopek ponovite. Sredstva ne nanašajte direktno na ekrane, nanesite ga na mikro krpo ter z njo obrišite površino.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo. Nevarno: H222 Zelo lahko vnetljiv aerosol. H229 Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P251 Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P260 Ne vdihavati razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P410 + P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. 

Povezani izdelki