Carbon Collective Hybrid Glass Cleaner 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,95 € z DDV

CCCHGC250

Nov izdelek

Čistilo za stekla z dodano zaščito

Tag:

Več informacij

Carbon Collective Hybrid Glass Cleaner je čistilo za stekla z dodano zaščito. V enem koraku odstranjuje vodne madeže in cestno umazanijo ter za seboj pušča hidrofoben sloj kateri odbija vodo ter poskrbi za varnejšo vožnjo. Učinek odtekanja vode se začne pri cca. 50km/h. Čistilo lahko uporabljate kot samostojno zaščito ali kot sredstvo za vzdrževanje površin zaščitenih s keramičnimi premazi ali sealanti. Čistilo je zelo enonomično, za celotno vozilo porabite le 20-30ml ter izjemno enostavno za uporabo. Za seboj pušča kristalno čisto površino brez madežev. Primeren je le za zunanjo uporabo.

Navodila za uporabo:
Manjšo količino (1-2 pritiska na sprožilec) sredstva napršite direktno na stekleno površino in obrišite s čisto mikro krpo za stekla. Krpo nato obrnite na čisto stran in obrišite vse morebitne ostanke čistila. Svetujemo, da eno uro po nanosu čistila ne uporabljate brisalcev.

Varnostni napotki:
Pozor: P262 – Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P404 – Hraniti v zaprti posodi. P304 + P340 – PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje.

Povezani izdelki