Gyeon Q²M DeFrost 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

Q2MDEFROST500

Nov izdelek

Sredstvo za odmrzovanje stekel 

Tag:

Več informacij

Gyeon novosti so tukaj!

Q²M DeFrost je sredstvo za varno in efektivno odmrzovanje stekel. Tudi tistih, ki so zaščitena z nano premazi. Hitro stopi zmrzal in led s katere koli steklene površine vašega vozila. Ni vam treba drgniti in tvegati poškodbe stekel. Popršite ga, pustite, da reagira in opazujte, kako se led topi. Zaradi svoje formule je učinkovit do skoraj -40°C!

Navodila za uporabo:
Sredstvo napršimo direktno na površino. Počakamo nekaj časa da sredstvo opravi svoje. V kolikor je potrebno postopek ponovimo. Za optimalen rezultat in dobro vidljivost lahko še prebrišemo z krpo ali brisalcem za stekla.

Varnostni napotki: 
Pozor: H226 Vnetljiva tekočina in hlapi. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P233 Hraniti v tesno zaprti posodi. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P403+P235 Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. EUH208 Vsebuje (R)-p-menta-1,8-dien; d-limonen (LIMONENE). Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki