Bilt Hamber Trace Less 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

BHTRLE1000

Nov izdelek

Učinkovito čistilo za steklene površine

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Tradicionalno oblikovana čistila za stekla vsebujejo površinsko aktivne snovi, ki ne izhlapijo in mila (ki zmočijo in očistijo) ter glikole, parfume in barvila. Med čiščenjem lahko ostanejo na površini, kar povzroči trdovratne sledi in madeže. Laboratoriji Bilt-Hamber uporablja edinstvene super vlažilne, 100-odstotno izhlapevajoče površinsko aktivne snovi za proizvodnjo TRACE-LESS. Te posebne površinsko aktivne snovi ne puščajo nobenih sledi. Za razliko od ostalih izdelkov, ki hitro spolzijo z navpičnih površin, TRACE-LESS takoj zmoči steklene površine, kar zagotavlja enakomeren nanos in minimalno odtekanje izdelka.

Poleg izdelka so priložene vaflasta in semiš krpica za stekla.

Močna, ne abrazivna površinsko aktivna sredstva in sestavine se učinkoviteje spopadejo z mastno in suho umazanijo. TRACE-LESS ne pušča hidrofobnega premaza in ne poškoduje ali odstrani kakovostnih tesnil ali repelentov za dež.

Primeren za uporabo na notranjih in zunanjih stekih ter akrilu in lcd zaslonih. Varen za zatemnjena stekla, ogledala, očala in trde zastekljene površine. Uporabljajte samo čiste krpe, ki ne puščajo vlaken, brez detergentov in balzamov za tkanine – ti bodo povzročili madeže.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo plastenko dobro pretresemo. Uporabljamo na hladnih površinah, ki niso izpostavljene neposredni sončni svetlobi. Razpršite fino meglico na površino in obrišite, ko je še mokra, z vafelj tkano mikrovlakno ali podobno krpo, ki ne pušča vlaken, ki jo redno obračate – polirajte, dokler površina ni suha. Za maksimalno čiščenje brez madežev ponovno nanesite zelo fino meglico in obrišite do suhega z mikrovlakni semiša. Opomba; Če ima steklo trdovratne ostanke tesnilne mase, vdelano folijo za brisalce, madeže trde vode ali drugo trdovratno vezano umazanijo, najprej zloščite s kakovostnim loščilom za steklo. Za čiščenje notranjosti in LCD zaslonov priporočamo, da čistilo napršite na krpo in zbrišete do suhega.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti izven dosega otrok.


Povezani izdelki