Bilt-Hamber Surfex HD 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,95 € z DDV

Nov izdelek

Več informacij

Bilt-Hamber Surfex HD je izjemno učinkovit razmaščevalec za čiščenje vseh zunanjih in notranjih površin vozila. Narejen je na vodni osnovi vendar se po moči brez težav primerja z razmaščevalci na osnovi topil obenem pa je Surfex HD popolnoma biorazgradljiv. Z lahkoto odstranjuje vse oljne madeže in maščobe, uporabljate ga lahko za čiščenje platišč in pnevmatik, razmaščevanje v motornem prosturu, čiščenje tekstila, notranjih plastik,... Surfex HD je močno koncentriran in ga lahko redčite v različnih mešalnih razmerjih. 

Navodila za uporabo:
Surfex HD pred uporabo zredčite z vodo v razmerju do 1:100, odvisno od umazanije. Napršite ga na površino, počakajte nekaj trenutkov in sperite z vodo ali obrišite z mikro krpo. Po potrebi si lahko pomagate tudi z čopičem, krtačo ali gobo. Sredstvo pred uporabo vedno preizkusite na skritem mestu. Nikoli ga ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi ali vroči površini.

Varnostni napotki:
Nevarno: H315 – Povzroča draženje kože. H318 – Povzroča hude poškodbe oči. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 – PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 – Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P332 + P313 – Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki