Akcija!
leather soap

ValetPRO Leather Soap 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


9,72 € z DDV

-35%

14,95 € z DDV

IC10-500ML

Obnovljeno

Čistilo za usnjene površine

Tag:

Več informacij

Leather Soap je učinkovito čistilo za čiščenje avtomobilskih usnjenih sedežev in ostalih usnjenih površin. Prodre globoko v pore usnja ter varno in učinkovito odstranjuje umazanijo. Odlično deluje v kombinaciji s ščetko za usnje, s ščetko umazanijo dvignete iz por ter jo nato obrišete z mikro krpo. V nasprotju z ostalimi čisitli za usnje je Leather Soap v gelasti obliki, kar preprečuje prekomerno močenje usnja. Sredstvo je že pripravljeno za uporabo. Primeren je za uporabo na vseh barvah usnja.

Navodila za uporabo:
Sredstvo nanesite na površino in skrtačite z krtačko za usnje ali le prebrišite z čisto mikro krpo. Ostanek čistila obrišite z mikro krpico in pustite, da se površina popolnoma posuši. Nato priporočamo zaščito še z ValetPRO Leather Protector-jem.

varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. 
POZOR: H319 Povzroča hudo draženje oči.  P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščito za oči. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P305+351+338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337+313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki