K2 Tornado Plus 1Kg

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


9,97 € z DDV

66K2M885

Nov izdelek

Prašek za globinsko čiščenje tekstila

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Več informacij

Super koncentrirano Profesionalno sredstvo v praškasti obliki za globinsko čiščenje tekstila. Učinkovito odstranjuje vso trdovratno umazanijo in pri tem oddaja prijeten vonj. Odstranjuje tudi neprijetne vonjave in najtrdovratnejše madeže.Poleg tega primeren za uporabo tudi z Tornador čistilnimi pištolami. Sredstvo je izredno močno koncentrirano, saj en kilogram sredstva zadostuje za čiščenje 100m2 tekstila, pri tem pa je popolnoma varno za uporabo. 

Navodila za uporabo:
Sredstvo je v praškasti obliki. Pred delom je potrebno narediti delovno raztopino. Razmerje mešanja: 1:100 do 1: 150. Vodo vlijemo v vedro ali posodo. Z žličko nanesemo čistilni prašek Tornado Plus in Dobro premešamo in pripravljeno sredstvo vlijemo v globinski sesalec ali Tornado pištolo.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Vsebuje pomarančevec, sladki, ekstrakti. Lahko povzroči alergijski odziv. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, amfoterne površinsko aktivne snovi, EDTA in njene soli, polikarboksilati, parfumi

Povezani izdelki