Gtechniq G6 Perfect Glass Cleaner 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

GTG60.5

Nov izdelek

Čistilo za stekla

Tag:

Več informacij

Perfect Glass Cleaner je inovativno in moderno čistilno sredstvo za čiščenje vseh steklenih površin. Njegov poudarek je na čistilni moči. Vse sestavine, katere lahko povzročajo meglice so bile odstranjene iz posodobljene formule. Na površini ustvarja sloj, kateri preprečuje sprijemanje prahu. Deluje antistatično. 

Navodila za uporabo:
Sredstva ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi. Napršite na steklo ali mikro krpo in očistite površino.  Obrišite do suhega z suho mikro krpo za stekla ali papirjem. Priporočamo uporabo posebnih krpic za čiščenje stekel. 

Varnostni napotki: 
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči.P102 Hraniti izven dosega otrok. . P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P264 Po uporabi temeljito umiti roke.P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. 

Povezani izdelki