Labocosmetica Nitido 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

LAB122

Nov izdelek

Čistilo za steklene površine

Tag:

Več informacij

Nitido je revolucionaren izdelek, saj je njegova napredna formula zasnovana tako, da znatno izboljša vidljivost. Izboljšava vidljivosti, znana kot "moč jasnosti", je ključnega pomena za varnost v cestnem prometu. Inovativna moč jasnosti Nitido izboljša definicijo slike in omogoča človeškemu očesu, da zazna podrobnosti z večjo natančnostjo. Zaradi tega je izkušnja vožnje varnejša in prijetnejša, saj ponuja jasen in nepopačen pogled na cesto.

Nitido, zahvaljujoč tehnologiji Dual Clima, deluje optimalno tako pozimi kot poleti. V hladnih razmerah hitro izhlapi, pod direktno sončno svetlobo pa počasneje, kar zagotavlja maksimalno učinkovitost v vsakem trenutku.

Tehnologija "Anti-Dust Formula" preprečuje, da bi se umazanija in drugi kontaminanti, kot je prah, oprijeli površine, ter dlje časa ohranja steklo čisto in brez madežev ter kristalno jasen pogled. To je doseženo brez prog ali nadležnih madežev, saj se Nitido hitro in čisto posuši ter pusti kristalno čist finiš. Nitido ne poškoduje obstoječih zaščitnih premazov za steklo.

Nitido ima viskozno gelasto konsistenco, ki se oprime površine za daljši čas čiščenja v primerjavi z drugimi izdelki iz tekočih oblik. Zahvaljujoč tej funkciji deluje učinkovito z večjo natančnostjo, brez kapljanja ali ustvarjanja prekomernega pršenja. Nitido odstrani različne vrste nečistoč, vključno z vodnimi madeži, prahom, umazanijo, cvetnim prahom, maščobo, ostanki insektov in drugimi površinskimi kontaminanti, kot so ostanki elektronskih cigaret.

Navodila za uporabo:
Nitido napršite neposredno na površino. Obrišite s čisto krpo iz mikrovlaken. Nato še enkrat temeljito očistite z drugo suho in čisto krpo iz mikrovlaken, dokler ne dosežete popolnega in suhega finiša. Za zaključna dela uporabite suho stran krpe ali drugo čisto krpo.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok


Povezani izdelki