P&S Renny Doyle Double Black Carpet Cleaning kit 3v1

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 10 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 10 točke ki se lahko spremenijo v popust 2,00 €.


103,70 € z DDV

PS-CCK

Nov izdelek

Komplet detergentov za čiščenje tekstila

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Renny Doyle je zadnjih 25 let titan v svetovni detailing industriji. V tem času je prepotoval cel svet in delil svoje znanje z nešteto detailerji, zbiratelji, podjetniki in znanimi osebami. Vsi izdelki P&S Renny Doyle Collection so razviti v sodelovanju z Renny Doyle-om na podlagi njegovega znanja in izkušenj.

P&S Interior Cleaning Kit je sistem za brezhibno notranje čiščenje v treh korakih.

Komplet vsebuje:
1 x P&S Double Black Terminator Spot & stain Cleaner 473ml
1 x P&S Double Black Carpet Bomber 473ml
1 x P&S Double Black Finisher Peroxide Treatment 473ml


1 korak: P&S Double Black Terminator Spot & stain Cleaner 473ml

Renny Doyle Double Black Terminator Enzyme Spot & Stain je učinkovito in zelo zmogljivo čistilo za tekstil katero deluje na encimski osnovi. Brez večjih težav odstranjuje trdovratno umazanijo, maščobe in organske madeže (mleko, hrana, kri, urin,..). Svež vonj in deodoranti uničijo vir neprijetne vonjave v samem jedru in poskrbijo, da se neprijeten vonj ne vrne nazaj v vozilo. Terminator Enzyme Spot & Stain je prvi korak v Double Black Interior Cleaning sistemu, vseeno pa ga lahko uporabljate kot samostojni izdelek. Sredstvo je že pripravljeno za uporabo.

Navodila za uporabo:
Površino pred čiščenjem posesajte, da odstranite vse večje delce umazanije. Napršite Terminator Enzyme Spot & Stain direktno na površino in pustite delovati 10-20 minut. Površino nato obrišite z vlažno mikro krpo ali posesajte z mokro suhim oz. globinskim sesalcem. V primeru trdovratne umazanije si lahko pomagate tudi s krtačko ali postopek ponovite.

Varnostni napotki:
H317 – Lahko povzroči alergijski odziv kože. P261 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P272 – Kontaminirana delovna oblačila niso dovoljena zunaj delovnega mesta. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 – PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P333 + P313 – Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P363 – Kontaminirana oblačila oprati pred ponovno uporabo. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.



2 korak: P&S Double Black Carpet Bomber 473ml

Renny Doyle Double Black Carpet Bomber je čistilo za tekstil, narejeno na osnovi citrusov. Hitro in enostavno razgradi maščobe ter odstrani umazanijo in oblazinjenih delov. Carpet Bomber je drugi korak v Double Black Interior Cleaner sistemu, vseeno pa ga lahko uporabljate kot samostojni izdelek. Carpet Bomber je narejen iz biorazgradljivih čistil in topil na vodni osnovi, kar preprečuje poškodbe tekstila med čiščenjem.

Navodila za uporabo:
Carpet Bomber je koncentriran in ga je pred uporabo potrebno zredčiti z vodo. Sredstvo zredčite v razmerju 1:5 do 1:8 ter s pomočjo razpršilke nanesite na površino. Pustite sredstvo delovati cca. 3 minute ter nato površino skrtačite z ščetko za tekstil. Ostanek sredstva odstranite z mokro suhim oz. globinskim sesalcem ali obrišite z vlažno mikro krpo.

Varnostni napotki:
Nevarno: H319 – Povzroča hudo draženje oči. H335 – Lahko povzroči draženje dihalnih poti. H315 – Povzroča draženje kože. P264 – Po uporabi temeljito umiti roke. P273 – Preprečiti sproščanje v okolje. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P312 – PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P330 – Izprati usta. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 – Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.



3. korak: P&S Double Black Finisher Peroxide Treatment 473ml

Renny Doyle Double Black Finisher Peroxide Treatment je tretji in zadnji korak v Double Black Interior Cleaning sistemu. Finisher poskrbi, da površina po čiščenju postane sterilna in brez kakršnih koli vonjav. Prav tako odstranjuje vse morebitne madeže, kateri bi lahko nastali v prvem in drugem koraku čiščenja. Finisher se na zraku popolnoma razgradi zato ni skrbi o kakršnih madežih na površini.

Navodila za uporabo:
Sredstvo enakomerno napršite na očiščeno površino in pustite, da se posuši. V primeru prevelikega nanosa lahko sredstvo obrišete z mikro krpo ali posesate z vodnim sesalcem. Postopek po potrebi ponovite.

Varnostni napotki:
Nevarno: 
H315 – Povzroča draženje kože. H318 – Povzroča hude poškodbe oči. P264 – Po uporabi temeljito umiti roke. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 – PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P315 – Takoj poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P363 – Kontaminirana oblačila oprati pred ponovno uporabo.

Povezani izdelki