K2 Lamp Protect 10ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


9,97 € z DDV

K2K530

Nov izdelek

Zaščitni premaz za žaromete

Tag:

Več informacij

K2 Lamp Protect je zaščitni premaz za plastične in steklene žaromete. Preprečuje rumenenje in bledenje žarometov. Ščiti pred škodljivim vplivom UV žarkov ter ohranja svetilnost in jasnost žarometa. Ustvarja trdo, 100% prozorno zaščito, ki traja 1 leto od dneva nanosa.. Zelo je primeren za nanos na nove in spolirane žaromete. Komplet vsebuje keramično zaščito, aplikator in 2 robčka za nanos premaza.

Navodila za uporabo:
Luči pred uporabo dobro operite in popolnoma posušite. Žaromete po potrebi spolirajte. Svetujemo, da pred nanosom premaza površino dobro razmastite z sredstvom K2 Klinet. Stekleničko pretresite in nanesite par kapljic premaza na robček ovit okoli priloženega aplikatorja. Enakomerno nanesite na površino in pustite 5-10 minut, da se sredstvo dobro sprime s površino. Odstanek sredstva nato obrišite z čisto mikro krpo. Za maksimalno obstojnost svetujemo, da 30 minut po nanosu prvega sloja nanesete še drugega. 7 dni po nanosu zaščite vozila ne perite z agresivnimi čistili.

Varnostni napotki:
Vsebuje: 1,3,5-triallyl-1,3,5-triazine-2,4,6(1H,3H,5H)-trione. Nevarno: H302+H312 Zdravju škodljivo pri zaužitju, v stiku s kožo. H373 Lahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati /meglice/hlapov/razpršila.  P280 Nositi zaščitne rokavice /zaščito za oči/zaščito za obraz.  P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.  P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.  P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.  


Povezani izdelki