Soft99 Glaco DX 110ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

S9904957

Nov izdelek

Zaščitni premaz za steklene površine

Category: Nano premazi.
Tag:

Več informacij

Soft99 Glaco DX je nov, revolucionaren zaščitni premaz za steklene površine vozil. Zahvaljujoč tehnologiji SARF je izjemno enostaven za nanos in odstranjevanje. Na steklu tvori instanten zaščitni sloj, ki odbija vodo in izboljša vidljivost v deževnih pogojih. Pozimi ščiti pred nabiranje cestne umazanije in zmanjšuje zmrzovanje stekel. Zaradi inovativne oblike glave, ki je premična, lahko brez težav dosežemo vse kotičke stekla. Obstojnost premaza je cca. 4 mesece. 

Navodila za uporabo:
Steklo pred nanosom premaza dobro očistite in razmastite. Priporočljivo je steklo ročno spolirati s Soft99 Glaco Glass Compound Roll on ali Soft99 Glass Compound Z. Odstranite pokrov premaza, izdelek namestite na steklo in nežno stisnite embalažo, da se priložena gobica napoji s premazom. S križnimi gibi premaz enakomerno razporedite po površini. Ko ste končali z nanosom, počakajte 5-10 minut, da se premaz posuši. S svežo rahlo vlažno mikro krpo obrišite ostanek premaza. Z novo, svežo in suho mikro krpo nato odstranite še ostanek premaza.

Varnostni napotki: 
Vsebuje: propan-2-ol. Nevarno: H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P102 Hraniti zunaj dosega otrok.  P261 Preprečiti vdihavanje hlapov. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Dodatki

Soft99 Glass Compound Z 100ml
12,97 €
wishlist
Soft99 Glaco Glass Compound Roll On
12,97 €
wishlist

Povezani izdelki