Leather Expert Leather Cleaner 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


27,97 € z DDV

LE021

Nov izdelek

Čistilo za čiščenje usnja

Tag:

Več informacij

Moderno sredstvo, izdelano na podlagi zadnjih raziskav in mnogih testiranj. Namenjeno je za čiščenje vseh vrst usnja v vozilih, usnjenega pohištva, usnjene galanterije,...Leather Expert čistilo za usnje zagotavlja izjemne rezultate čiščenja zaradi njegove stabilne pene. Sredstvo je varno za uporabnika in naravo ter je biološko razgradljivo. Poleg že naštetega ima tudi antistatične sposobnosti, kar zagotavlja, da se po uporabi površina ne lepi na kožo. Odstranjuje neprijetne vonjave, kot so sledi kajenja ali sledi znojenja, ki se zažrejo v površino. 

Prednosti:
- Za naravno in Faux usnje
- Hitro in učinkovito očisti površine
- Prijazno do kože
- Produkt na vodni osnovi
- Primerno za vse barve usnja
- Ne vsebuje topil
- Ne poškoduje površin
- Ne povzroča razbarvanja
- Priročno pakiranje

Navodila za uporabo:
Čistilo je že pripravljeno za uporabo zato ga ne redčimo z vodo. Na površino ga nanašamo z aplikatorjem ali ščetko za usnje. Napršimo in pustimo učinkovati ca 30 sekund in nato zbrišemo z krpo. Priporočamo da si pri čiščenju pomagate z originalno ščetko za usnje Leather expert. V kolikor je potrebno postopek ponovimo.  Po uporabi priporočamo nanos zaščitnega balzama Leather Expert Conditioner.


Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P101Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. EUH210 Varnostni list na voljo poklicnim uporabnikom na zahtevo. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: <5% neionske površinsko aktivne snovi.

Povezani izdelki