KochChemie Mehrzweckreiniger 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,29 € z DDV

86001

Nov izdelek

Sredstvo za čiščenje notranjosti vozil

Tag:

Več informacij

Visoko učinkovit alkalni detergent za notranje čiščenje vozil in čiščenje na splošno (plastika, tekstil, blazine, tehnika, itn.). Ima odlično lastnost odstranjevanja umazanije. Je prijetno odišavljen. Detergent je odobren s strani DAIMLER sistema. Detergent uporabljamo tako na površinah, odpornih alkalom, kot tudi čiščenju preprog, tapet, stropih vozil, plastike, industrijskih strojev, itn.

Navodila za uporabo:
Odvisno od umazanije, redčite z vodo od 1:5 - 1:50. Nanašajte s pršilko ali krpo. Počakajte nekaj trenutkov, da čistilo reagira. Po potrebi ročno čistite s krpo. Obrišite ostanke z vlažno krpo ali uporabite mokri/suhi sesalec. V kolikor boste uporabili globinski sesalnik, uporabite še čistilo za globinsko čiščenje.

Varnostni napotki:
Povzroča hudo draženje oči. Povzroča draženje kože. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice in zaščito za oči / obraz. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Ob slabem počutju poiščite zdravniško pomoč / oskrbo.

Povezani izdelki