Gyeon Q2M Interior Detailer 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

Q2MID500

Nov izdelek

Čistilo in zaščita za vse notranje površine

Tag:

Več informacij

Gyeon Interior Detailer je univerzalno čistilno in zaščitno sredstvo za vse notranje površine vozil. Učinkovito in brez poškodb odstranjuje večino organskih madežev. Površina po čiščenju dobi antistatične lastnosti ter tovarniški izgled brez kakršnega koli sijaja. Interior Detailer je varen za uporabo na usnjenih, plastičnih in steklenih površinah ter tekstilu in alkantari. Za seboj pušča prijeten, svež vonj.

Navodila za uporabo:
Čistilo nanesite na mikro krpo z kratkimi vlakni in površino dobro prebrišite. V kolikor je površina zelo umazana (npr. usnje) svetujemo, da jo predhodno očistite z namenskim čistilom. Mokre krpe, napite s čistilom, nikoli ne pustite na površini.

Varnostni napotki:
Nevarno: H226 – Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 – Povzroča hudo draženje oči. P101 – Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P210 – Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki