OneWax Lunatic Interior Detailer Cold Mint 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

OW11220

Nov izdelek

Detailer za notranje plastične površine

Tag:

Več informacij

OneWax Lunatic Interior Detailer je izdelek za čiščenje in dolgoročno zaščito notranjih plastičnih površin. Vsebuje aktivne ojačevalce barve, ki površini povrnejo tovarniški izgled in ga vidno izboljšajo. Je antistatičen in vsebuje UV zaščito. Z Lunatic-om bo vaša notranjost sveža in čista dlje časa. S prijetnim, svežim vonjem po mentolu.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Sredstvo nanesite direktno na površino ali na mikro krpo. Enakomerno razporedite po površini. V kolikor je potrebno s suho mikro krpo obrišite višek premaza.

Varnostni napotki:
Vsebuje: 2-propilheptanol etoksiliran, propoksiliran. Pozor: H315 Povzroča draženje kože. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpis.

Povezani izdelki