Labocosmetica Primus 2.0 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

LAB30

Nov izdelek

Visoko peneče, alkalno predpranje

Več informacij

Labocosmetica Primus je močno in obenem varno sredstvo za odstranjevanje najtrdovratnejše cestne umazanije. Zaradi njegovega mešalnega razmerja je primeren za čiščenje različnih površin kot so platišča, koloteki in tudi najobčutljivejših delov karoserije. Primeren je za nanos s penilcem, ustvarja gosto, mokro peno, katera hitro in enostavno odstranjuje umazanijo ter se spira brez težav. Zaradi nizkega hlapenja se ga lahko nanaša tudi z običajnim razpršilcem. Primus je prvo predpranje v detailing sektorju, katero je prejelo VDA (Nemška zveza avtomobilske industrije) certifikat za popolno kompatibilnost izdelka na barvanih in lakiranih površinah. 

Labocosmetica Primus je prijazen do vseh vrst premazov kot so voski, keramika in vsi ostali premazi. 


Navodila za uporabo: 
Primus je visoko koncentriran detergent zato ga je pred uporabo potrebno zredčiti z vodo. 

Uporaba z razpršilci:
- Platišča in gume redčimo v razmerju 1:5 do 1:15
- Odstranjevanje insektov, odbijači in pragovi redčimo v razmerju 1:30
- Zelo umazana vozila: Redčimo v razmerju 1:50 
- Manj umazana vozila: Redčimo v razmerju 1:80 
- Pogosto pranje: Redčimo v razmerju 1:100

Uporaba z penomati:
- Zelo umazana vozila: Redčimo v razmerju 1:5
- Manj umazana vozila: Redčimo v razmerju 1:10
- Pogosto pranje: Redčimo v razmerju: 1:15

Pripravljeno raztopino nalijte v penomat ali razpršilko in v senci nanesemo na ohlajeno vozilo. Pustite delovati nekaj časa in ga nato sperite z čisto vodo. Po končanem predpranju vozilo še ročno operemo še z pH nevtralnim šamponom. POZOR: Vedno nanašamo na ohlajeno vozilo in ne na direktni sončni svetlobi. 

Varnostni napotki:
Vsebuje: Kalijev hidroksid; tetranatrijev etilendiaminotetraacetat. Nevarno: H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. P102Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščito za oči/zaščito za obraz. P303 + P361 + P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): takoj odstraniti/sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.




Povezani izdelki