Labocosmetica Ductile 4500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 6 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 6 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,20 €.


62,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 11,07 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 11,07 €
Odplačati želim čim prej
3 x 21,90 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 21,90 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

LAB54

Nov izdelek

Koncentrirano, večnamensko čistilo

Več informacij

Labocosmetica Ductile je večnamensko, koncentrirano čistilo z močnnim čistilnim efektom. Primeren je za uporabo tako v notranjosti kot zunanjosti vozil. Ductile je odobren tudi s strani Alcantara® in je varen za uporabo na omenjeni površini brez, da bi povzročil razbervanje tkanine. Inovativni kationski dodatki za seboj puščajo tkanino mehko in prijetno na otip kar je za takšno vrsto čistila dokaj neobičajno. Zahvaljujoč njegovi 'Odor Block' tehnologiji nevtralizira neprijetne vonjave v vozilu kot je npr. cigaretni vonj ter za seboj pušča prijeten, svež vonj. Zaradi uravnoteženega penjenja je primeren za uporabo tudi v kombinaciji z vodnimi sesalci ter parnimi čistilci. Primeren je za odstranjevanje tako lažje umazanije kot tudi ostankov olja in najtrdovratnejših maščob. 

Redčenje:
Motorni prostor, platišča, koloteki: 1:3
Tesnila in predpranje: 1:20 - 1:30
Notranje čiščenje tekstila: 1:10
Notranje čiščenje plastik: 1:20

Varnostni napotki:
Pozor: Vsebuje: 2-Aminoetanol Alkyl polyglucosyde C8-C10. H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice / zaščito za oči / zaščito za obraz. P302+P350 PRI STIKU S KOŽO: nežno umiti z veliko mila in vode. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki