Chemical Guys Innerclean Wipes 50/1

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

PMWSPI66350

Nov izdelek

Robčki za čiščenje notranjosti 

Tag:

Več informacij

Chemical Guys Innerclean Wipes so različina priljubljenega Innerclean sredstva, ki smo ga do sedaj poznali le v tekoči obliki. Unikatni in priročni mokri robčki, ki so vedno pri roki. Sila enostavni za uporabo. Predvsem so idealni za uporabnike, kateri so veliko na  poti. Učinkovito čistijo in varujejo notranje površine kot so: plastike, vinil, gumo, usnje in njegovo imitacijo, zaslone, volan,... Po uporabi za seboj pušča tovarniški izgled notranjosti vozila ter ščiti pred UV žarki. Unikatna (anti dust) formula preprečuje nabiranje prahu in ne vsebuje olja.  Prijetnega vonja po ananasu.  Paket vsebuje 50 navlaženih robčkov dimenzije 17,8 x 12,7 cm. Pakirano v dispenser pakiranju. 

Navodila za uporabo:
Pakirani v posebnem dispenser pakiranju, katerega je ko izvlečemo krpico potrebno vedno zapreti, da se vsebina ne posuši. Odpremo pokrov, izvlečemo krpico in zapremo. Enostavno prebrišemo površino katero želimo očistiti. 


Povezani izdelki