Scangrip Essential Detailing Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 38 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 38 točke ki se lahko spremenijo v popust 7,60 €.


386,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 12,73 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
36 x 12,73 €
Odplačati želim čim prej
3 x 136,37 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 136,37 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

49.0220

Nov izdelek

Komplet profesionalnih detailing luči

Category: Delovna svetila.
Tag:

Več informacij

Komplet treh profesionalnih detailing luči. Komplet vsebuje Scangrip Multimatch R, ročno svetilko Minimatch ter naglavno I-Match 2. Vse skupaj je shranjeno v kvalitetni torbi iz najlona.

Scangrip Multimatch R:
Scangrip Multimatch R je popolnoma nova luč tretje generacije za uporabo v avtoličarski in detailing obrti. Izbirate lahko kar med petimi različnimi svetilnostmi, vgrajen magnet pa omogoča, da luč pritrdite na katero koli kovinsko površino. Luč je primerna tudi za namestitev na Scangrip stojala. Multimatch 3 je polnilna ter ima vgrajen tudi USB vhod za polnjenje mobilnih naprav.

Scangrip Minimatch:
Scangrip Minimatch je majhna kontrolna luč, katera zagotavlja do 200 lumnov in dve svetilnosti (toplo in hladno). Zaradi njene velikosti je enostavna za prenašanje v žepu ali za pasom, saj je opremljena z priročno obešanko. Omogoča dve stopnji svetilnosti, korak 1 z 100% in korak 2 z 50% svetilnostjo. Minimatch je odporna na prah in vodo po standardu IP65. Je idealna za uporabo v detailing studijih, avto ličarskih delavnicah in vseh prostorih, kjer potrebujete optimalno osvetlitev. Luč je polnilna in se polni preko USB kabla.

Scangrip I-Match 2:
Scangrip I-Match 2 je inovativna led svetilka, ki zagotavlja izjemno svetlobo in je nepogrešljiv pripomoček za detailing. Močna formirana svetloba se razprši po celotnem vidnem kotu. Vrednost CRI je 96+ kar naredi svetilko idealno za kontrolo površin ali barve. Svetilko odlikujeta najnovejša COB Led tehnologija z najnovejšim sistemom polnjenja. Čas delovanja je izjemen in postavlja nove standarde med delovnimi lučmi. Svetilko lahko enostavno vklapljamo in izklapljamo z mahanjem roke. Zagotavlja dva različna izhoda temperature in svetilnosti. Svetilka je vodo odporna IP65. Odlikuje pa jo tudi majhna teža saj tehta le 140g.

Povezani izdelki