Chemical Guys Hydrospeed Ceramic Detailer 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


36,97 € z DDV

WAC23316

Nov izdelek

Detailer z dodanimi keramičnimi delci

Category: Detailerji.
Tag:

Več informacij

Chemical Guys Hydrospeed Ceramic Quick Detailer z SIO2 elementi zagotavlja odlično zaščito, odtekanje vode in izjemen sijaj na površinah kot so: lak, platišča, luči, stekla in vse ostale površine. Odličen za uporabo po vsakem pranju. Primeren tudi za uporabo na vozilih, ki so predhodno povoskana ali zaščitena za keramično zaščito. Zaradi svojih inovativnih sestavin je izredno enostaven za uporabo in zagotavlja rezultate le v nekaj sekundah. 

Prednosti:
- Izjemne hidrofobne lastnosti
- Enostaven nanos le v nekaj sekundah
- Samočistilni efekt
- Primeren za uporabo na vseh zunanjih površinah vozila
- Varuje pred UV žarki in ostalimi vremenskimi vplivi
- Zagotavlja obstojno zaščito na nezaščitenih površinah


Navodila za uporabo:
Sredstva nikoli ne nanašamo na vročo površino. Pred uporabo dobro pretresemo plastenko. Vozilo dobro operemo in posušimo. Quick detailer nanesemo direktno na površino ali na mikro krpo. Obdelujemo le en panel na enkrat. Detailer enakomerno razmažite po površini. Z drugo krpo nato panel še enkrat obrišite, da odstranite vse ostanke premaza.

Varnostni napotki:
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P103 Pred uporabo preberite etiketo. P264 Po uporabi temeljito umiti roke.  P301 + P312  PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.  P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki