Chemical Guys Hydro Ceramic Interior Quick Detailer 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


36,97 € z DDV

SPI22716

Nov izdelek

Zaščitni premaz za notranjost vozil

Več informacij

Chemical Guys Ceramic Interior detailer je moderno, vrhunsko sredstvo za nego notranjosti vozil. Dodani UV blokerji in unikatni keramični delci zagotavljajo dolgotrajno zaščito površinam in jim povrnejo originalen mat izgled. Poleg zaščite hitro in enostavno odstranjuje nesnage, prstne odtise in prah med tem, ko očiščena površine preprečuje sprijemanje umazanije, omogoča samo čistilni efekt in tako omogoča da notranjost vozila dlje časa ostaja čista.  Uporabljamo lahko na vseh vrstah površin kot so plastike, vinyl, usnje, ... V kolikor so površine zaščitene z zaščitnim premazom lahko sredstvo brez problema uporabimo kot dodaten zaščitni sloj.

Navodila za uporabo:
Nanesemo manjšo količino sredstva na mikro krpo enakomerno očistimo površino. Krpo obrnemo na čisto stran in površino še enkrat zbrišemo, da odstranimo vse morebitne sledi premaza. Ko površina postane suha na otip lahko začnete z uporabo površine.

Varnostni napotki:
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo


Povezani izdelki